iPhone 4S kopen

Wil je een iPhone 4S kopen met abonnement? Bekijk hieronder de top 5 abonnementen en klik voor een volledig overzicht van alle providers en abonnementen op de link onder de top 5.

Verbeteringen ten opzichte van iPhone 4

Op welke punten is de iPhone 4S nu precies verbeterd ten opzichte van de iPhone 4 en zijn deze punten dan zo noemenswaardig dat je een iPhone 4S boven een iPhone 4 moet verkiezen?

Op deze vraag ga je in dit artikel het antwoord vinden. We kunnen vast verklappen dat er na de iPhone 4 een hoop veranderingen zijn doorgevoerd. Een belangrijk ding is zoals je ook al in de specificaties kon lezen de processor. Waar de iPhone 4 nog wel eens de tijd nam om dingen op zijn gemak te laden en te openen is daar bij de 4S geen sprake van. Aangezien de meesten van ons maar weinig geduld hebben om te wachten tot programma’s laden wordt je met de 4S op je wenken bediend.

Daarnaast is de 5 megapixel camera onder handen genomen door Apple. Ook Apple moet met zijn tijd meegaan en daarom hebben ze besloten om de iPhone 4S van een 8 megapixel camera te voorzien, een hele vooruitgang.

Daarnaast kunnen iPhone gebruikers sinds de komst van iOs 5 ook gebruik maken van iCloud. Met iCloud wordt je in staat gesteld om al je data online op te slaan. Dit is ontzettend handig. Hiermee kun je bijvoorbeeld ook met andere Apple apparaten makkelijk bij gemaakte filmpjes en andere zaken. Dit is overigens iets waar je op de iPhone 4 ook gebruik van kunt maken. Even wat informatie tussendoor.

Qua uiterlijk is er eigenlijk niets veranderd, maar met het uiterlijk is dan ook helemaal niets mis. Verder was de iPhone 4 alleen verkrijgbaar met 16 GB en 32 GB geheugen, maar bij de iPhone 4S kun je ook nog kiezen voor 64 GB, voor de echte die-hards.

Conclusie: De functies voor het ultieme gebruikersgemak zijn dus flink verbeterd bij de 4S ten opzichte van de iPhone 4. Hij werkt stukken lekkerder doordat deze met een nieuwe processor een flinke boost heeft gehad. En eerlijk is eerlijk, dat was ook hoog nodig. Apple heeft de punten aangepakt die nodig waren en verder toch de iPhone 4 zoveel mogelijk in tact gelaten. Met de komst van de 4S is het kopen van een iPhone 4 helaas verspild geld.

Categorie: Informatie