iPhone 4S kopen

Wil je een iPhone 4S kopen met abonnement? Bekijk hieronder de top 5 abonnementen en klik voor een volledig overzicht van alle providers en abonnementen op de link onder de top 5.

Populaire apps

Als je een iPhone hebt gekocht kun je natuurlijk niet zonder apps. Waar wat zijn nou de leukste en populairste apps van dit moment? Wij hebben een paar leuke apps voor je onder elkaar gezet.

Uitzending gemist

Met de app van Uitzending gemist kun je nu vanaf je iPhone programma’s die je gemist hebt eenvoudig terugkijken. Uitzendingen tot wel 10 dagen oud staat tot je beschikking. Uitzending gemist herhaalt alleen programma’s van Nederland 1, 2 en 3.

Buienradar

Wie kent de buienradar niet. Met de buienradar kun je met één druk op de knop zien hoe het weerbeeld er de komende uren uitziet. Ontzettend handig. En naast het feit dat je het weer kunt zien kun je bijvoorbeeld ook de laatste informatie over filemeldingen checken.

Wordfeud

Wordfeud is al een paar jaar één van de meest populaire apps voor de iPhone. Als je het eenmaal hebt geïnstalleerd zul je ervaren hoe verslavend dit spel werkt. Wordfeud is gebaseerd op het aloude spel Scrabble. En als je even geen zin meer hebt om te spelen, dan sluit je gewoon de app en wordt het spel (of spellen) dat je speelt gewoon onthouden zodat je het later weer kunt hervatten.

Ziggo TV

Heb je televisie en internet van Ziggo? Dan zul je deze app echt te gek vinden. Hiermee kun je namelijk live televisie kijken! De keuze is zenders is ook nog vrij ruim, want je kunt uit de bekendste Nederlandse zenders kiezen. Overigens biedt niet alleen Ziggo deze service. Ook UPC heeft deze service nu voor haar klanten.

Photoshop Express

Wie is er niet bekend met Photoshop!? Lekker foto’s bewerken om zo een hele andere look te creëren. Voor het grote werk zul je dit nog altijd het best gewoon op de computer kunnen doen, maar voor wat leuke aanpassingen en effecten is deze app zeer geschikt en leuk.

Categorie: Informatie