iPhone 4S kopen

Wil je een iPhone 4S kopen met abonnement? Bekijk hieronder de top 5 abonnementen en klik voor een volledig overzicht van alle providers en abonnementen op de link onder de top 5.

Grootste verschillen iPhone 5

Wat eigenlijk meteen opvalt als grootste verschil is het formaat van de iPhone 5. Apple heeft er namelijk voor gekozen om het beeldscherm een halve inch groter te maken. Het ziet er heel fraai uit, maar wij hadden nou niet direct het idee dat het scherm van de iPhone 4S (of alle andere voorgaande iPhones met een 3,5 inch scherm) te klein was. O ja, en de iPhone 5 is wat slanker geworden dan zijn voorganger.

Ook de camera van de iPhone 5 is uitgerust met 8 megapixel. Daar zit dus geen verschil in. Waar wel wat verschil in zit is de camera die aan de voorkant zit. Deze is door Apple wel iets verbeterd.

Een ander verschil is dat er in de iPhone 5 een verbeterde versie van de A5 processor van de 4S zit, namelijk de A6. Hij is sneller, maar omdat de A5 processor ook al razendsnel is durven we wel te zeggen dat je met het blote oog niet echt kan merken of je nou met een A5 of een A6 processor werkt.

Dan rest ons nog het besturingssysteem, iOs 6. Hiervoor hoef je de iPhone 5 niet per se te kopen, want dit is zonder al te veel moeite ook op je 4S te zetten.

Het oordeel

Wij zijn van mening dat je in verhouding beter een iPhone 4S kunt kopen. Dan hebben we het over de verhouding tussen wat de telefoon allemaal kan en wat deze kost. Een iPhone 4S kopen werd met het uitbrengen van de iPhone 5 eigenlijk direct al toegankelijker gemaakt qua prijs. En aangezien je er praktisch alles mee kan doen, waarom zou je hier dan niet van profiteren?

Onlangs is de iPhone 4S nog vergeleken met de LG Optimus G, waarbij de LG Optimus G verrassend genoeg als winnaar uit de bus kwam op praktisch alle fronten. Dat hadden velen waarschijnlijk niet gedacht.

Categorie: Informatie